OBS! Från och med höstterminen 2018 måste du anmäla dig i tid för att få skriva tentamen. Anmälan till tentamen görs via https://www.student.ladok.se.

 

Kursadministratörer

Nationalekonomi I heltid/dagkurs: Karin Blomqvist. Mottagning: mån-tor 12.30-13.30, rum A489, tel. 08- 16 21 37, e-post: karin.blomqvist@ne.su.se

Nationalekonomi I deltid/kvällskurs: Erika Höghede. Rum A485, e-post: erika.hoghede@ne.su.se

Examinationsanmälan

Examinationsregler

Examinationsschema

Notera att schemat kan komma att ändras under terminens gång. Vissa scheman är i pdf-format. Ladda ner Acrobat Reader från www.adobe.com.

Höstterminen 2017

Vårterminen 2018

Placering vid tentamina/duggor

Placering anslås senast två dagar före tentamen/dugga.

Salsplacering Makroteori med tillämpn. 15 hp, 2018-05-27

 


Exempel på dugga- och tentamensfrågor

 

Ett tentamensarkiv finns på mondosajten tentamensexempel. P.g.a. att sajten skapades höstterminen 2010, är det under HT2010 som sajten syns på fliken Mina aktiva sajter.

Om du har tillgång till någon av denna termins kurssajter i mondo, har du med största säkerhet även access till sajten tentamensexempel.

Om du inte ser sajten som egen flik, kan du under fliken Min arbetsyta/My workspace (klicka därefter på länken Inställningar/Preferences) justera hur många flikar som ska synas och i vilken ordning.

Om du ändå inte hittar sajten i listan under inställningar/Preferences, skickar du ett mail med ditt användarnamn till kursadministratören för den kurs du läser och ber om access till sajten (Se rubriken kursadministratörer).